Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Kapukúcsot viszed magaddal?

2009.11.08. 18:44 | Todward | Szólj hozzá!

Kevésbé buták biztos rájöttek már arra, hogy az ekekapa kétszer ránt vissza. Korlátlanul buták részére - illetve a sorozat épsége érdekében - itt a második rész, alig egy kattintásnyira. Vigyázz, kedves blogolvasó, nehogy rádnyúljon a gép!

Alant a siker receptje (bocs, de betű szerint idézve), megfontolásra kortárs környezetszennyező médiag@ciknek:

"Mi csinaltuk 2000 szilvesztere elott nem sokkal egy mateszalkai kabeltelevizio studiojaban. Annak idejen ott dolgoztam es egy ejjel ivaszat utan gondoltuk leulunk megnezni a Birodalom Visszavag cimu filmet. A fazon (aki amugy egy Ybl dijjas epiteszmernok es total normalisan beszel) aki a aladumal az kommentalni kezdte. Azonnal bekotottuk mikrofont es benyomtuk a felvetelt. A durva az volt hogy nem volt megirva a szoveg. Ment a film es O csak mondta, mondta, mondta. Eletemben nem nevettem annyit mint akkor. Neha hallatszik is hogy a hatterben rohogunk."

Oltári kicsi csirkegép

2009.11.08. 17:08 | Todward | Szólj hozzá!

Miért, ó Istenem, miért? Miért büntetsz azzal, hogy olyan videókat dobsz elém ártalan böngészés közben, mint ez a lenti? Lehet azért, mert direkt ilyeneket keresek? Ez akkor sem ér. Na jó, ha te így, akkor én is: elkezdek paintballt játszani - értsd: megosztom a fájdalmat, ráadásul egyből duplán is*. Ráadásként még egy zenés videó is. Angolnyelv ismerete nem előnyt jelent, hanem követelmény (ebben hasonlít ez a blog a túléléshez), de ezt már unom leírni.

*Ezt a két részt lehet megnézni, a többit csak előfizetéssel lehetne, azt meg inkább mégsem. Büntetésért fizetni? Cöcöcö.

Doktor Proktor

2009.11.08. 12:23 | Todward | Szólj hozzá!

Láttál már olyan rapvideót, amiben papucsos emberek hollóproblémákkal küzdenek, és diplomás fehérek rándulnak ki egy alapvetően fekete zene karrierre? Ha kattintasz, fogsz.

Képregényhulladékok

2009.11.08. 10:55 | Todward | Szólj hozzá!

A képregény egy gagyi műfaj. Arra találták ki, hogy ne kelljen a buszon a lilahajú prolikat és a hallgatag parasztokat nézni, hanem legyen helyette egy ócska papírra nyomott, kapkodva megrajzolt kommersz, ami egy hajszállal pozitívabb vizuális ingert ad. Törvényszerűen ami innen származik, az már nem lehet túl értékes dolog, ahogyan a lenti videó készítői is tökéletesen ráéreztek erre. Ha egy ilyen képregényadaptációhoz Christian Bale (értsd: bálakriszti) harmatgyenge színészi teljesítménye és egy halálfélelemtől vergődő buzi önigazolási erőfeszítései is társulnak, akkor máris megvan a tökéletes alap a remek paródiára, amit a milliós nagységrendű nézőszám is bizonyít. De azért talán még van valaki, aki nem látta, klikk.

Bájííí!

2009.11.08. 10:49 | Todward | Szólj hozzá!

Valahol olvastam egy olyat, hogy a gazdag magyar rendőrvicc-folklór abból a gulyáskommunista életérzésből táplálkozott, hogy a jó édes anyját a hatalomnak meg a vadparaszt kiszolgálóinak. Ez így logikusan is hangzik, de ez a videó azt bizonyítja, hogy ez a logika megint csak egy pannon köldöknézés. Máshol sem az okosak mennek el egyenruhásnak, és ott is divat ezt észrevenni, majd poéngyártás céljára felhasználni, ahogy ezt a lenti videó is bizonyítja. Ez is egy sorozat (sőt, rendelhető DVD, miegymás), tehát a kattintson okosan a nép!

Műszakvezető

2009.11.08. 10:45 | Todward | Szólj hozzá!

Először is: ha munkahelyünkön következetesen használják a shift manager (ejtsd, tájszólással: siffmenezzser) kifejezést, akkor az biztos jele annak, hogy rossz helyen dolgozunk. Ez alól kivétel ámerika, ahol még üzleti megfontolásból megszakadt sci-fi termékek alkatrészei is kerülhetnek ilyen beosztásba, ahogyan ez a lenti dokumentumfilmen látható. Ebből is van egy sorozat, okosan kattintva meg is szerezhetjük. Na és a mostanival legalább az előző videó által megkezdett vonalba illeszkedünk, jaj de boldog vagyok.

Birodalmi ballagátor vagy mi a jóisten

2009.09.29. 01:46 | Todward | Szólj hozzá!

Van az a műfaj, amikor a kollégiumban unatkoznak a srácok, és eszükbe jut, hogy használni is kéne valamire azt a mikrofont, amit a karácsonyra a nagyitól kapott webkamera mellé huncutol oda- vagy belecsapott a koreai marketinges/hulladékkezelési menedzser. Nosza, bitekre fel, előszednek valami ismert képsort, és átszinkronizálják, amiből jellemzően színtiszta káromkodás és nyíltszíni törvénytelen röhögés marad fenn csupán az utókornak. De alant látható egy igazi kivétel, amire nincs igazán ülő jelzős szerkezet - innen ismerszenek meg az egyedi dógok. Mielőtt kattintasz, ne felejts el szólni a lakatosoknak!

Minden, amit az a hülye tyúk pampogott

2009.09.26. 03:43 | Todward | Szólj hozzá!

Digitálvirtuális hónaljunkig csapkodnak felfelé a blog négyzetfényévben mérhető mennyiségű olvasói által írt, gépelt és beszédfelismert levelek, amiben a szabotőr szuicidhajlamú haditengerészeti matrózok kedvenc és végső örömkiáltása által ihletett nevű, löncshúst énekelve követelő sósvízes barbárok leszármazottai által összehozott hangsorral kombinált vizuálsokkot követelik. Ne e. Sőt, ami külön öröm lesz nekik, és remélhetőleg neuronkapcsolataik pozitív bugyborékolását okozza majd, hogy nem csupán eccerűen elő-, hátra- és slégantadás közben láthatjuk őket, hanem ún. klipes megoldásként ún. vágóképek is belekerültek ebbe itt alant az ő hangsorkibocsátáson túli életpályájukból. Is.

Ui.: Kapanyel, mint dobverő, ez megvan, ugye? Höhöhöj!

Időpénz

2009.09.22. 15:29 | Todward | Szólj hozzá!

Ott messze keleten, azon a cseresznyefákkal áldott és hentai pornótól sújtott szigeten már megint rájöttek valamire. Ezúttal arra, hogy (az egyébként nem is létező) válságból mi a kiút. Mivel az idő pénz, így ha időt takarítunk meg, akkor pénzt is, és a végén annyi pénzünk marad, hogy a lifegő fülű betanított majom és az ő házikedvence, a csillagászati méreteket öltő economic stimulus elmehet a francba. Vagy inkább egy halk, senki sem érdeklő pukkanással eltűnhet egy logikai buborékban, ami miatt egy párhuzamos dimenzióban, vagy legalábbis egy másik bolygón jelenik meg újra. A nemek egyenjogúságát magasról lesajnálva tálalják a gyógyszert, duplán, a dinoszauruszsorsra jutó  (kipusztuló) kisebbség (heteroszexuálisak) önös érdekei szerint: családapáknak és -anyáknak (igen, ebben a sorrendben).

Burn baby, burn

2009.09.22. 14:47 | Todward | Szólj hozzá!

1996. Ekkor köpték piacra a szezámsztrítből* kiselejtezett Elmo nevű ipari hulladékot, ami ki is váltotta az ilyenkor szokásos hisztériát, és legalább írni is volt miről. Érdemes szembe állítani azokat a tényeket, hogy a kereslet - kínálat függvény hisztérikus bukfencei miatt annak felső holtpontjában ötvenszeres (50×) áron árulták az adott terméket, vagy hogy egyes áruházi árúfeltöltő doridoknak sérülést is okozott a hisztéria, azzal a ténnyel, hogy röpke tizenakárhány év elteltével egyetlen megmaradt funkciója a lehetőleg minél látványosabb, hangosabb és füstösebb halála. Ínyenceknek további luddita videók itt, itt és itt.

* Ismerik a népek? Ez az a reklámszünet, amiben néhány zsidó elváltoztatja a hangját, Süsü amerikai utánzataiba bújik, és valami meddőliberális propagandát próbált elültetni a kisgyerekek fejébe.

Ez pedig lábjegyzetként a fentiek alá. Amilyen rövid, olyan zseniális.