Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Képregényhulladékok

2009.11.08. 10:55 | Todward | Szólj hozzá!

A képregény egy gagyi műfaj. Arra találták ki, hogy ne kelljen a buszon a lilahajú prolikat és a hallgatag parasztokat nézni, hanem legyen helyette egy ócska papírra nyomott, kapkodva megrajzolt kommersz, ami egy hajszállal pozitívabb vizuális ingert ad. Törvényszerűen ami innen származik, az már nem lehet túl értékes dolog, ahogyan a lenti videó készítői is tökéletesen ráéreztek erre. Ha egy ilyen képregényadaptációhoz Christian Bale (értsd: bálakriszti) harmatgyenge színészi teljesítménye és egy halálfélelemtől vergődő buzi önigazolási erőfeszítései is társulnak, akkor máris megvan a tökéletes alap a remek paródiára, amit a milliós nagységrendű nézőszám is bizonyít. De azért talán még van valaki, aki nem látta, klikk.

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr811508659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása