Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

té, vé

2009.07.02. 17:01 | Todward | Szólj hozzá!

Lehet, hogy az a baj, hogy nem rendelkezem televíziókészülékkel, és ezért tudok rácsodálkozni erre a kereskedelmi tévékben sugárzott műsorra (ha jól gondolom, akkor ez olyasmi, ami a reklámszünetek előtt és után van). Lehet, hogy másnak hozzátartozik a mindennapi életéhez, hogy ilyenekkel környezetszennyezik otthona egy vagy több helyiségét. Nálam mindenesetre kiverte a biztosítékot az üzenet, miszerint ha belezavarodsz a vásárlásba (mert akkora a bőség, hogy választani se lehet), akkor toljál be egy kis veszélyes ipari hulladékot az arcodba, és akkor majd Buddha rádmosolyog. Hát nem tudom, de ha ezen múlik, akkor Buddhának azt kívánom, hogy hegesszen szemüveg nélkül három napig egyfolytában.

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr111222518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása