Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

1D rákok

2009.07.12. 11:42 | Todward | Szólj hozzá!

Kezdem azt hinni, hogy a francia animációban az agyfájdító büntetés mindennél fájdalmasabb és korlátlan élettartamú (értsd: kiapadhatatlan) forrására leltem. Úgy látszik, hogy az autógyártás és az abszurdgyártás kölcsönösen kizárja egymást: aki az egyikhez nem ért, az a másikhoz akár még érthet is. De nem, ez tévedés lesz, hiszen ott vannak a japánok*, akik mind a kettőben remekelnek. de az is lehet, hogy ehhez a neurontánchoz egy minden héten új modellel hetyegő közt. eln., vagy néhány felatomrobbantott csendes-óceáni atoll kell. De a legvalószínűbb az, hogy a pontos választ erre a kínzó kérdésre sosem kapjuk meg. Marad az, amit konzumtársadalmunkban már úgy is megszokhattunk: élvezni a végeredményt. Klikk alant.

* Nem fogok berakni elmebeteg japán videókat, mert az már lerágott csont. Pont.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr911241483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása