Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Heil Lego!

2009.07.11. 17:37 | Todward | Szólj hozzá!

Kétség nem férhet hozzá, hogy ha egy alacsony, barna hajú, göthös bukott mázoló labanc a magas, szőke, erőtől duzzadó emberek felsőbbrendűségéről beszél, az a világ egyik legviccesebb dolga, főleg akkor, ha emellé társult meg a világtörténelem legnagyobb médiahekkje, aminek keretein belül felgyújtják a fél világot. Ez az elem a mai poén receptjének fő összetevője, a másik egy precizíós fröccsöntésű (tehát nem kannásboros) dán építgetős játék segítségével alkalmazott, nagyon népszerű animációs technika. Most abba ne menjünk bele, mi történhet annak a szürkeállományában, aki a karácsonyi legót nácifikázó alkotásokra használja fel, ahelyett hogy házakat építene (amiben pl. lovak főzhetnek altatós lecsót), vagy kamionokat, amik aztán jól tudnak ütközni. Ráadásul történelmi pillanatnak lehetünk kortanúi, ugyanis ez a blog történetének első triplaposztja, amiből a másodikhoz nem ért némi angoltudás, ahogy azt már megszokhattuk, a harmadik pedig csak annyiban kapcsolódik az előző kettőhöz, amennyiben a "negyedik birodalom rockhimnusza" egy értelmezhető fogalom. De reméljük, sosem lesz az.

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr661240616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása