Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Kapukúcsot viszed magaddal?

2009.11.08. 18:44 | Todward | Szólj hozzá!

Kevésbé buták biztos rájöttek már arra, hogy az ekekapa kétszer ránt vissza. Korlátlanul buták részére - illetve a sorozat épsége érdekében - itt a második rész, alig egy kattintásnyira. Vigyázz, kedves blogolvasó, nehogy rádnyúljon a gép!

Alant a siker receptje (bocs, de betű szerint idézve), megfontolásra kortárs környezetszennyező médiag@ciknek:

"Mi csinaltuk 2000 szilvesztere elott nem sokkal egy mateszalkai kabeltelevizio studiojaban. Annak idejen ott dolgoztam es egy ejjel ivaszat utan gondoltuk leulunk megnezni a Birodalom Visszavag cimu filmet. A fazon (aki amugy egy Ybl dijjas epiteszmernok es total normalisan beszel) aki a aladumal az kommentalni kezdte. Azonnal bekotottuk mikrofont es benyomtuk a felvetelt. A durva az volt hogy nem volt megirva a szoveg. Ment a film es O csak mondta, mondta, mondta. Eletemben nem nevettem annyit mint akkor. Neha hallatszik is hogy a hatterben rohogunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr651509652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása