Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

ÜzemanyagMonaLisacella, óje

2009.07.01. 22:35 | Todward | Szólj hozzá!

Vonatkoztassunk most el annak a ténynek a politikai ízétől, hogy Waszlavik Gazember Petőfi Velorex stb. László utolsó, széles körben elterjedt blogposztja a Kossuth-téri ingyencirkuszra történt rácsatlakozás volt, és ássunk kicsit mélyebbre. Rá fogunk jönni, hogy irtózatosan szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen névhalmozó jelenségnek lehetünk kortársai. Például csak azt az egyet vegyük figyelembe, hogy ez a valaki az (itt is) sokat átkozott nyolcvanas évek derekán robbant be* a köztudatba, és puszta létével táplálta a reményt a feltörekvő fiatalságban, hogy a megrohadó cocializmuson kívül is létezik valami, amiért érdemes felnőni**. Például akármilyen szar is a rendszer, kellően fárasztó poénokkal le lehet bombázni belülről is: hogy továbbfejlődjön, és átalakuljon ugyanazzá.

*Azért annyira nem robbant, na. Akkoriban még nem volt még divat a gerillamarketing, a kamu coming out meg a médiahekk.

**Kikerülni a párttag/fogyasztó állapotot.

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr851221070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása