Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Oltári kicsi csirkegép

2009.11.08. 17:08 | Todward | Szólj hozzá!

Miért, ó Istenem, miért? Miért büntetsz azzal, hogy olyan videókat dobsz elém ártalan böngészés közben, mint ez a lenti? Lehet azért, mert direkt ilyeneket keresek? Ez akkor sem ér. Na jó, ha te így, akkor én is: elkezdek paintballt játszani - értsd: megosztom a fájdalmat, ráadásul egyből duplán is*. Ráadásként még egy zenés videó is. Angolnyelv ismerete nem előnyt jelent, hanem követelmény (ebben hasonlít ez a blog a túléléshez), de ezt már unom leírni.

*Ezt a két részt lehet megnézni, a többit csak előfizetéssel lehetne, azt meg inkább mégsem. Büntetésért fizetni? Cöcöcö.

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr731509438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása