Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Neminnaegykávét?!

2009.09.18. 21:47 | Todward | Szólj hozzá!

Kevéssé ismert lelet a "csak magáért való KFT vezérbika" betűhalmazból mutálódott betűhalmazzal jelzett nevű gyülemény hőskorából. A lovak véres habot sikítva pengetik a gyere idét a fészkek dinószarusában biztos. Nos, ennek a mondatnak legalább annyi értelme van, mint ennek az előadásnak. A különbség viszont szembetűnő: az egyikben nincs hajháló Robi fején, a másikban viszont igen. Vajon melyik a nagyobb büntetés? Érdekes adalék még az is, hogy a lovak mindenhol kerekek és gömbölydedek, ezek a színpadi mozdulatok viszont kivételét ritkítva szögletesek és kockalydadok.

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr691391640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása