Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Pöttyös ejtőrnyős

2009.06.29. 01:24 | Todward | Szólj hozzá!

Sajnos a Neoszarvasbika c. film a sors fintora folyamán kimaradt az életemből, de mikor rábukkantam erre a videóra, rájöttem, hogy ezzel a sors komoly merényletet követett el ellenem. Talán még nem késő pótolni, és talán ez a vieó segít közelebb jutni a forráshoz. Annyit már tudok, hogy ez a termés ugyanarról a tőről fakadt, mint az előző bejegyzésben lévő videó, nevezetesen feLugossy László rendezte. Nem látom az összefüggést a látszólag a KISZ-ből ejtőernyőztetett, homlokán Record-jelet viselő karmester, a fehérruhás háttérszemélyzet és a posztkommunista (ez még a lila-égszínkék-libafoszöld öltönyök korszaka előtt volt, az néhány évvel később történt) öltönyben feszítő kórus között, de nem is biztos, hogy ilyen összefüggéseket érdemes keresni.

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr791214757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása