Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Ménes, indiántörzs, kobbojcsapat

2009.07.12. 11:48 | Todward | Szólj hozzá!

Kiderült, hogy amit egyszeri és megismételhetetlen büntetéstörténelmi eseménynek véltem, az valójában egy sokfolytatásos történet, ami nem elég, hogy kisfilmek formájában kibontakozik "Pánik a Városban/A város neve Pánik"* címszó alatt, hanem ha minden igaz, akkor egész estés agyérgörcs lesz belőle hamarosan. Nem tudom, hozzánk eljut-e valaha, de az biztos, hogy Kanban berúgta az ajtót. Ha lesz mozi, amelyik műsorára tűzi, én biztos áldani fogom a nevét és venni a jegyét.

Sajnos a gazdájuk szinte egyiknél videónál sem engedélyezte a beágyazást, ezért itt csak az első film fog lefutni. Duplán kattintva megjelenik a youtube a teljes lejátszási listával, ami összesen 17 filmet tartalmaz. Jó szenvedést...

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr441241500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása