Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Burn baby, burn

2009.09.22. 14:47 | Todward | Szólj hozzá!

1996. Ekkor köpték piacra a szezámsztrítből* kiselejtezett Elmo nevű ipari hulladékot, ami ki is váltotta az ilyenkor szokásos hisztériát, és legalább írni is volt miről. Érdemes szembe állítani azokat a tényeket, hogy a kereslet - kínálat függvény hisztérikus bukfencei miatt annak felső holtpontjában ötvenszeres (50×) áron árulták az adott terméket, vagy hogy egyes áruházi árúfeltöltő doridoknak sérülést is okozott a hisztéria, azzal a ténnyel, hogy röpke tizenakárhány év elteltével egyetlen megmaradt funkciója a lehetőleg minél látványosabb, hangosabb és füstösebb halála. Ínyenceknek további luddita videók itt, itt és itt.

* Ismerik a népek? Ez az a reklámszünet, amiben néhány zsidó elváltoztatja a hangját, Süsü amerikai utánzataiba bújik, és valami meddőliberális propagandát próbált elültetni a kisgyerekek fejébe.

Ez pedig lábjegyzetként a fentiek alá. Amilyen rövid, olyan zseniális.

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr351399483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása