Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Időpénz

2009.09.22. 15:29 | Todward | Szólj hozzá!

Ott messze keleten, azon a cseresznyefákkal áldott és hentai pornótól sújtott szigeten már megint rájöttek valamire. Ezúttal arra, hogy (az egyébként nem is létező) válságból mi a kiút. Mivel az idő pénz, így ha időt takarítunk meg, akkor pénzt is, és a végén annyi pénzünk marad, hogy a lifegő fülű betanított majom és az ő házikedvence, a csillagászati méreteket öltő economic stimulus elmehet a francba. Vagy inkább egy halk, senki sem érdeklő pukkanással eltűnhet egy logikai buborékban, ami miatt egy párhuzamos dimenzióban, vagy legalábbis egy másik bolygón jelenik meg újra. A nemek egyenjogúságát magasról lesajnálva tálalják a gyógyszert, duplán, a dinoszauruszsorsra jutó  (kipusztuló) kisebbség (heteroszexuálisak) önös érdekei szerint: családapáknak és -anyáknak (igen, ebben a sorrendben).

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr391399589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása