Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Jönnek!

2009.07.11. 02:23 | Todward | Szólj hozzá!

Valami történik. Helyzet van. Hjúszton vihevá práblem. Azt hittem, hogy az Űrnyuszik csak egy jó vicc volt, de nem! Egy újabb tény látott napvilágot, és ez egy olyan összeesküvés-elméletre ad alapot, ami nem is összeesküvés elmélet, hanem a megdöbbentő valóság: a nyulak világuralomra törnek. Eddig látszólag semmi mást nem csináltak, csak zsigerből cukik voltak, fürgén zabálták a kínhalált halt növényeket és meredten bámultak minket, így:

 

Na, ez csak azért volt, hogy elaltassák a gyanakvásunkat, a közvetlen közelünkbe férkőzhessenek, és onnan figyelhessenek meg. Most azonban úgy látszik, hogy elég információt gyűjtöttek ahhoz, hogy nyílt agresszióval megnyissák az inváziót. Amerikában már elkezdődött, és hamarosan betör hozzánk is. Kb. erre számíthatunk ni:

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr801239802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása