Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Minden, amit az a hülye tyúk pampogott

2009.09.26. 03:43 | Todward | Szólj hozzá!

Digitálvirtuális hónaljunkig csapkodnak felfelé a blog négyzetfényévben mérhető mennyiségű olvasói által írt, gépelt és beszédfelismert levelek, amiben a szabotőr szuicidhajlamú haditengerészeti matrózok kedvenc és végső örömkiáltása által ihletett nevű, löncshúst énekelve követelő sósvízes barbárok leszármazottai által összehozott hangsorral kombinált vizuálsokkot követelik. Ne e. Sőt, ami külön öröm lesz nekik, és remélhetőleg neuronkapcsolataik pozitív bugyborékolását okozza majd, hogy nem csupán eccerűen elő-, hátra- és slégantadás közben láthatjuk őket, hanem ún. klipes megoldásként ún. vágóképek is belekerültek ebbe itt alant az ő hangsorkibocsátáson túli életpályájukból. Is.

Ui.: Kapanyel, mint dobverő, ez megvan, ugye? Höhöhöj!

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr421407845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása