Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Bájííí!

2009.11.08. 10:49 | Todward | Szólj hozzá!

Valahol olvastam egy olyat, hogy a gazdag magyar rendőrvicc-folklór abból a gulyáskommunista életérzésből táplálkozott, hogy a jó édes anyját a hatalomnak meg a vadparaszt kiszolgálóinak. Ez így logikusan is hangzik, de ez a videó azt bizonyítja, hogy ez a logika megint csak egy pannon köldöknézés. Máshol sem az okosak mennek el egyenruhásnak, és ott is divat ezt észrevenni, majd poéngyártás céljára felhasználni, ahogy ezt a lenti videó is bizonyítja. Ez is egy sorozat (sőt, rendelhető DVD, miegymás), tehát a kattintson okosan a nép!

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr931508644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása