Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Birodalmi ballagátor vagy mi a jóisten

2009.09.29. 01:46 | Todward | Szólj hozzá!

Van az a műfaj, amikor a kollégiumban unatkoznak a srácok, és eszükbe jut, hogy használni is kéne valamire azt a mikrofont, amit a karácsonyra a nagyitól kapott webkamera mellé huncutol oda- vagy belecsapott a koreai marketinges/hulladékkezelési menedzser. Nosza, bitekre fel, előszednek valami ismert képsort, és átszinkronizálják, amiből jellemzően színtiszta káromkodás és nyíltszíni törvénytelen röhögés marad fenn csupán az utókornak. De alant látható egy igazi kivétel, amire nincs igazán ülő jelzős szerkezet - innen ismerszenek meg az egyedi dógok. Mielőtt kattintasz, ne felejts el szólni a lakatosoknak!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása