Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Agrármetál

2009.06.29. 01:32 | Todward | Szólj hozzá!

Folytatjuk a zenei blokkot, ezúttal egy dupla poszttal. Mielőtt bárki is azt gondolná, hogy a rock halott, téved, a rock nem halt meg, sőt, továbbfejlődik. Ennek keretein belül számtalan vadhajtást hajt, amik vagy termőre fordulnak, vagy nem. Nos, a látottak után bátran kijelenthetjük, hogy a mezőgazdaság és a villanygitár kombinácója nem fog akkora tömegeket megérinteni, hogy átalakítsa a társadalmi berendezkedést. Bár lehet hogy ez elhamarkodott kijelentés volt, hiszen pont a duplaposzt bizonyítja, hogy ez a műfaj egymástól függetlenül pattant elő a semmiből kis hazánkban és külhonban is, tehát valahol megvan rá a társadalmi igény, azaz a felvevőpiac. És most, hogy meghalt Jackson, megtörténhet, hogy az így képződött iszonyatos méretű vákuumot éppen ez az irányzat fogja kitölteni. Vagy ha nem is, az ásón léggitározás megérdemli, hogy ne kerüljön a felejtés szemétdombjára.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr351214760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása