Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Műszakvezető

2009.11.08. 10:45 | Todward | Szólj hozzá!

Először is: ha munkahelyünkön következetesen használják a shift manager (ejtsd, tájszólással: siffmenezzser) kifejezést, akkor az biztos jele annak, hogy rossz helyen dolgozunk. Ez alól kivétel ámerika, ahol még üzleti megfontolásból megszakadt sci-fi termékek alkatrészei is kerülhetnek ilyen beosztásba, ahogyan ez a lenti dokumentumfilmen látható. Ebből is van egy sorozat, okosan kattintva meg is szerezhetjük. Na és a mostanival legalább az előző videó által megkezdett vonalba illeszkedünk, jaj de boldog vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr691508637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása