Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Kobboj, indián, ló, pingpong, zzz

2009.06.25. 21:24 | Todward | 1 komment

Vigyázat! Ez a videó egyeseknél már okozott olyan mértékű szellemi kifáradást, amit csak fekvőbetegként (alvással) tudott kiheverni. Igen ritka látványban és élményben lesz részünk, ami közül különösen figyelemre méltó a ló karaktere, aki főz, Mikulás, majd medencét fúj fel gyors egymásutánban. Ezen felül a Vadnyugat örök ellentéte is feloldódni látszik egy, a Kínai Népköztársaságban népszerű sport révén. Bárcsak a Magyar Posta eszközparkja is olyan ütemben fejlődne, mint ezen a videón... De vajon itt is voltak botrányok az ufótenderrel kapcsolatban?

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr201208640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása