Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Egy egyszeri és megismételhetetlen duett a Balaton partján

2009.06.29. 01:09 | Todward | Szólj hozzá!

Talán létezik olyan ember ezen a bolygón, akinek nem mondanak semmit az olyan szavak, mint "A. E. Bizottság"és "Jégkrémbalett". Nos, szégyellhetik is magukat, vagy nyugtathatják lelkiismeretüket azzal a ténnyel, hogy a bolygó humanoid populációjának nagyobbik feléhez tartoznak (feltéve, hogy ilyen szempontok alapján bárki is két részre akarná osztani a bolygó humanoid populációját). A legjobb megoldás persze szembenézni ezzel a hiányossággal, vezekelni, és ezzel a lendülettel meg is szüntetni az alábbi videó megtekintésével. Személyes véleményként csak annyi, hogy Kokó művésznó arckifejezése, frizurája, gesztusai, tehát egész lénye az, ami számomra a tökéletes szimbóluma annak, hogy miért volt a nyolcvanas éveknek a magyarországi késői gulyáskommunizmusba oltott stílusvilága volt a valaha elkövetett legnagyobb emberiség elleni bűncselekmény. Ehhez képest az A. E. Bizottság tevékenysége nem értelmezhetetlen esemény, hanem annak a tökéletes művészi ábrázolása, hogy milyen szar volt akkor és itt élni. Ebből következik, hogy aki a retróra izgul, annak komoly baj van az agyműködésével... de ne göngyölítsük tovább ezt a végtelen gondolatgombolyagot, hanem klikk.

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr621214744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása