Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Őszibarack, kopaszbarack, sárgabarack, feketebarack

2009.06.25. 20:44 | Todward | Szólj hozzá!

Még az eddigi legviccesebb marhapásztor foremant (vezérkobbojt) sem tekinti minden egyes vágómarha érinthetetlen szentnek. Csak pár hónapnak kellett eltennie az elnökválasztási víruskampány óta, és máris előtérbe kerültek a kritikus hangok.* Nyilván ahogy nálunk se lehet igéretekből (sz@rból) várat építeni, úgy Amerikában sem, mivel a világ alapvető törvényein nem változtat semmit sem, ha pár kilométer sós vízzel árrébb megyünk. De hogy egy mostanra klasszikussá vált kritikust idézzek: "I hope you fail".

*Update: ezen az se változtat, hogy az asszonynak nem csak a füle kisebb, hanem a népszerűsége is nagyobb már, mint elnökuráé. Elég rémisztő, hogy egy ennyi robbanófejjel rendelkező bukott angol kolóniát bulvárból irányítanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr11208548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása