Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Höhöhöj Pesta!

2009.06.12. 21:52 | Todward | Szólj hozzá!

Nem volt könnyű dolog berakni egy Open Stage videót. Nem azért, mintha nem lenne végtelenül értékes a munkásságuk, sőt: az igazat megvallva az elmúlt években egyedül ők voltak képesek eredetit alkotni a magyar humor területén (tehát a húgyszagú heti hetes - mikroszkóp színpad - rádiókabaré (igen, kicsivel!) háromszög pedig már rég elmehetne a történelem szemétdombjára). Aggasztó a jelenség, hogy egyik számukat állítólag a **á*e* rádió is játszotta, én pedig a Magyarország reggeleit anyagcseretermékeivel beborító B+B párossal nem vállalok semmilyen, bármilyen közvetett közösséget sem. A mérleg nyelvét végül az nyalta meg*, hogy ezt a számukat talán kevesen ismerik. Nyilván mindenki észreveszi, hogy a látható és hallható büntetések nem olyan egyszerűek, mint sas józsef könyvelőjének adótrükkjei, hanem sokszori meghallgatásra is tudnak újat mutatni. Klikk.. klikk... klikk...

*Izgató találós kérdés: honnan/kitől származik az alábbi idézet: "Nyálam nyelve, nyelvem nyalva". A helyes tippelők egy kolbászszagú lehelletet nyernek.

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr611181814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása