Fájni fog. Amúgy vlog.

Jogtalanosítvány

Ez a Mű (haha) a Pathetic Commons Nevesd meg! - Ne edd meg! - Ne hánytorgasd! 2.5 Vándország Licenc feltételeivel ellentétesen forgóboronás vetőgéphez nem használható.

HTML

Spinacia oleracea (Paraj v. spenót), az Amaranthaceae (Disznóparéjfélék, korábban libatopfélék) családjából

2009.06.19. 14:35 | Todward | Szólj hozzá!

Újabb remek példa arra, hogy egy óriási ötlethez nem kell túlzott, költséges kidolgozottság, sőt, a minimáldesign még segít is rávilágítani a mögöttes tartalomra, mert nem tereli el a figyelmet az animált kismackóval meg a digitális űrszörnyzombi-robbanásokkal. Minden elismerés az alkotónak, jó egészséget, sok tápértéket a további munkához, és ha valaha rájön valaki, hogy a neuronok különleges kapcsolódását hogyan lehet köztéri szoborban megörökíteni, akkor övé legyen az első ilyen galamb-WC. Egyébként egész sorozat van már ebből, lásd itt ni.

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetes.blog.hu/api/trackback/id/tr661195512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása